ÉVADNYITÓ LESZ SZOMBATON A KATONAI EMLÉKPARKBAN

Évadnyitó lesz március 11-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés, NATO-kiállítás várja a látogatókat. A résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével és megtekinthetik a lézerharcpályát is. 


A Katonai Emlékparkban március 11-én, szombaton tartják a hagyományos évadnyitó rendezvényt Pákozdon. 9.45 órakor a MATASZ Emlékfutás résztvevői érkeznek meg az Emlékparkba, ezt követően kezdődik 10 órakor az ünnepség, amelyen Vargha Tamás honvédelmi államtitkár tolmácsolja gondolatait. Az ünnepség keretein belül átadják a Katonai Emlékparkért emlékérmet, majd kiállítás nyílik „Együtt- Szövetségben” – NATO szervezetek Magyarországon címmel.

Az Emlékpark 2017-ben is több újdonsággal várja a látogatókat. A kiállítás megnyitója után a résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével, majd megtekinthetik a „Kalandút” Raptor Laser tag (lézerharc) pályát és a Barátság kemencét.

Az Emlékpark programjaira mindenkit szeretettel várnak!

 


Forrás és fotó: Okkfehervar.hu
Szöveg: Fraller Ildikó

Nyomtatás

GyengeMinimálisMegfelelőJóKiváló (Értékelje!)
Loading...

Hírajánló

Hozzászólások

hozzászólás

Szerző: Manager

Share This Post On

RSS FEOL

RSS Nemzeti Sport Online hírek

 • Videó: lesen állt a csatár, a védő hibázott – vezetnek a belgák
  A belgák a második percben Thorgan Hazard fontos góljával szereztek vezetést Svájc ellen. A Mönchengladbach támadója bár lesen tartózkodott a passz pillanatában, Nico Elvedi hibázott, a játékvezető megadta a találatot.
 • ATP-vb: Zverev a világbajnok, legyőzte Djokovicsot
  Némi meglepetésre a 3. kiemelt Alexander Zverev két sima szettben legyőzte a világelső Novak Djokovicsot a Londonban zajló ATP-világbajnokság férfi egyesének döntőjében. Zverev ezzel Boris Becker és Michael Stich után a harmadik német férfi teniszező lett, aki megnyerte a világbajnoki címet.

RSS OS Országos Sajtószolgálat

 • A Magyar Liberális Párt közleménye
  Budapest, 2018. november 18., vasárnap (OS) - A Liberálisok segítséget kínáltak a DK-nak a tűzeset után A Magyar Liberális Párt együttérez a Demokratikus Koalíció képviselőivel és munkatársaival, miután a baloldali párt VI. kerületi irodája egy tűz...
 • A Zöld Válasz Egyesület közleménye
  Budapest, 2018. november 18., vasárnap (OS) - Műanyagszatyor-gate: ezért kell szakemberekre bízni a magyar környezet védelmét Mit várhatunk attól a kormánytól, amelynek az államtitkára arról beszél a parlamentben, hogy az embernek nincs köze a klím...

RSS vg.hu – A szerkesztő ajánlja

 • Másodszor vizsgálja idén Magyarországot a Moody’s
  A jövő héten vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service, az idén immár másodszor, és ezzel be is fejeződik Magyarország idei hitelminősítői felülvizsgálat-sorozata.
 • Beköszönt az igazi tél
  Sószórást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt., mert vasárnap estére, illetve hétfő reggelre az ország több részén gyenge havazás várható.

nincs találat