ÉVADNYITÓ LESZ SZOMBATON A KATONAI EMLÉKPARKBAN

Évadnyitó lesz március 11-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés, NATO-kiállítás várja a látogatókat. A résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével és megtekinthetik a lézerharcpályát is. 


A Katonai Emlékparkban március 11-én, szombaton tartják a hagyományos évadnyitó rendezvényt Pákozdon. 9.45 órakor a MATASZ Emlékfutás résztvevői érkeznek meg az Emlékparkba, ezt követően kezdődik 10 órakor az ünnepség, amelyen Vargha Tamás honvédelmi államtitkár tolmácsolja gondolatait. Az ünnepség keretein belül átadják a Katonai Emlékparkért emlékérmet, majd kiállítás nyílik „Együtt- Szövetségben” – NATO szervezetek Magyarországon címmel.

Az Emlékpark 2017-ben is több újdonsággal várja a látogatókat. A kiállítás megnyitója után a résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével, majd megtekinthetik a „Kalandút” Raptor Laser tag (lézerharc) pályát és a Barátság kemencét.

Az Emlékpark programjaira mindenkit szeretettel várnak!

 


Forrás és fotó: Okkfehervar.hu
Szöveg: Fraller Ildikó

Nyomtatás

GyengeMinimálisMegfelelőJóKiváló (Értékelje!)
Loading...

Hírajánló

Hozzászólások

hozzászólás

Szerző: Manager

Share This Post On

RSS FEOL

RSS Nemzeti Sport Online hírek

 • BL: élő eredménykövető a játéknap mérkőzéseiről!
  Szerdán az E-, az F-, a G- és a H-csoportban is lejátsszák az első mérkőzéseket a labdarúgó Bajnokok Ligája 2018–2019-es kiírásában. Pályára lép a Bayern München, a Manchester City, a Real Madrid, a Juventus, a Manchester United és a Szalai Ádámot soraiban tudó BL-újonc Hoffenheim is. Kövesse nyomon a meccsek alakulását élő eredménykövető felületünkön!
 • Légiósok: megvan Dzsudzsák Balázs új klubja – hivatalos
  Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, az élvonalba nemrég feljutó Al-Ittihad Kalba szerda délután bejelentette az érkezését.

RSS OS Országos Sajtószolgálat

 • A Demokratikus Koalíció közleménye
  Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) - DK: Magyarországon a legkiszolgáltatottabbak a nyugdíjasok Az Aging Society Index 18 országot rangsorolt aszerint, hogy milyen ott nyugdíjasként élni. A különböző szempontok alapján Norvégia az első, Ma...
 • A Kontúr Közhasznú Egyesület közleménye (3. rész)
  Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) - Köszönet illeti minden partnerünket és támogatónkat, kiemelten azt a sok magánszemélyt, akik #nemaradjonel kampányunk keretében jelentős összeggel járultak hozzá a tábor sikeréhez, továbbá a Törökőri...

RSS vg.hu – A szerkesztő ajánlja

nincs találat