ÉVADNYITÓ LESZ SZOMBATON A KATONAI EMLÉKPARKBAN

Évadnyitó lesz március 11-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés, NATO-kiállítás várja a látogatókat. A résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével és megtekinthetik a lézerharcpályát is. 


A Katonai Emlékparkban március 11-én, szombaton tartják a hagyományos évadnyitó rendezvényt Pákozdon. 9.45 órakor a MATASZ Emlékfutás résztvevői érkeznek meg az Emlékparkba, ezt követően kezdődik 10 órakor az ünnepség, amelyen Vargha Tamás honvédelmi államtitkár tolmácsolja gondolatait. Az ünnepség keretein belül átadják a Katonai Emlékparkért emlékérmet, majd kiállítás nyílik „Együtt- Szövetségben” – NATO szervezetek Magyarországon címmel.

Az Emlékpark 2017-ben is több újdonsággal várja a látogatókat. A kiállítás megnyitója után a résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével, majd megtekinthetik a „Kalandút” Raptor Laser tag (lézerharc) pályát és a Barátság kemencét.

Az Emlékpark programjaira mindenkit szeretettel várnak!

 


Forrás és fotó: Okkfehervar.hu
Szöveg: Fraller Ildikó

Nyomtatás

GyengeMinimálisMegfelelőJóKiváló (Értékelje!)
Loading...

Hírajánló

Hozzászólások

hozzászólás

Szerző: Manager

Share This Post On

RSS FEOL

RSS Nemzeti Sport Online hírek

 • Férfi kosár Euroliga: Hanga nélkül is simán nyert a Barca
  Két vereség után ismét nyert a Barcelona kosárlabdacsapata az Euroligában: a Hanga Ádámot ezúttal is nélkülöző katalánok a félidei hárompontos vezetésük után (38–35) fölényes, 93–64-es győzelmet arattak a Gran Canaria felett az alapszakasz 27. fordulójában.
 • EBEL: kilencgólos meccsen kapott ki a Fehérvár Salzburgban
  Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásának negyeddöntőjében óriási küzdelemben a Fehérvár AV19 5–4-re kikapott a Salzburg otthonában, amelyet így egy győzelem választ el a továbbjutástól.

RSS OS Országos Sajtószolgálat

 • Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye
  Budapest, 2019. március 19., kedd (OS) - EMMI reakció a strasbourgi bíróság ítéletére Az Emberi Jogok Európai Bírósága a magyarországi tankönyvkiadás- és forgalmazás 2011-es, illetve 2012-es centralizálása miatt indított eljárást. Az eljárás eredmé...
 • A Terrorelhárítási Központ (TEK) közleménye
  Budapest, 2019. március 19., kedd (OS) - Az új-zélandi terrorcselekmény elkövetőjének magyarországi tartózkodásával kapcsolatban a Terrorelhárítási Központ (TEK) megállapította, hogy Brenton Harrison Tarrant 2018. november 26-án reggel érkezett Románi...

RSS vg.hu – A szerkesztő ajánlja

nincs találat