ÉVADNYITÓ LESZ SZOMBATON A KATONAI EMLÉKPARKBAN

Évadnyitó lesz március 11-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés, NATO-kiállítás várja a látogatókat. A résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével és megtekinthetik a lézerharcpályát is. 


A Katonai Emlékparkban március 11-én, szombaton tartják a hagyományos évadnyitó rendezvényt Pákozdon. 9.45 órakor a MATASZ Emlékfutás résztvevői érkeznek meg az Emlékparkba, ezt követően kezdődik 10 órakor az ünnepség, amelyen Vargha Tamás honvédelmi államtitkár tolmácsolja gondolatait. Az ünnepség keretein belül átadják a Katonai Emlékparkért emlékérmet, majd kiállítás nyílik „Együtt- Szövetségben” – NATO szervezetek Magyarországon címmel.

Az Emlékpark 2017-ben is több újdonsággal várja a látogatókat. A kiállítás megnyitója után a résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével, majd megtekinthetik a „Kalandút” Raptor Laser tag (lézerharc) pályát és a Barátság kemencét.

Az Emlékpark programjaira mindenkit szeretettel várnak!

 


Forrás és fotó: Okkfehervar.hu
Szöveg: Fraller Ildikó

Nyomtatás

GyengeMinimálisMegfelelőJóKiváló (Értékelje!)
Loading...

Hírajánló

Hozzászólások

hozzászólás

Szerző: Manager

Share This Post On

RSS Nemzeti Sport Online hírek

 • Téli olimpia: az amerikaiak bejutottak a női hokidöntőbe
  Hétfőn játsszák a női jégkorong-torna elődöntőit a Pjongcsangban zajló téli olimpián. Az első összecsapáson az Egyesült Államok és Finnország mérte össze erejét.
 • Téli olimpia: „Magasabbra akartam ugrani” – Swaney
  A magyar színekben versenyző Swaney Elizabeth a 24. helyen végzett a női szabadstílusú sízők félcső selejtezőjében a pjongcsangi téli olimpián. A trükkök bemutatása nélkül a pályán lejövő Swaney – akinek édesanyja ágán magyar a családja – elég nagy feltűnést keltett a nemzetközi sajtóban és a közönség köreiben.

RSS OS Országos Sajtószolgálat

 • A(z) Falvak Kultúrájáért Alapítvány közleménye
  Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Martfűre került a Jókai-díj A Magyar Széppróza Napja első eseményét Jókai Mór születésnapján, szülőhelyén, Révkomáromban rendezték. A program részeként a Falvak Kultúrájáért Alapítvány, valamint a Jókai...
 • A(z) Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
  Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Bulinegyed-népszavazás: a nép meghallgattatott, a nép döntött Októberben az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt és a Párbeszéd képviselői szemrebbenés nélkül záratták volna be éjfélkor a bulinegyed szórakozóhe...

RSS vg.hu – A szerkesztő ajánlja

nincs találat