ÉVADNYITÓ LESZ SZOMBATON A KATONAI EMLÉKPARKBAN

Évadnyitó lesz március 11-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés, NATO-kiállítás várja a látogatókat. A résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével és megtekinthetik a lézerharcpályát is. 


A Katonai Emlékparkban március 11-én, szombaton tartják a hagyományos évadnyitó rendezvényt Pákozdon. 9.45 órakor a MATASZ Emlékfutás résztvevői érkeznek meg az Emlékparkba, ezt követően kezdődik 10 órakor az ünnepség, amelyen Vargha Tamás honvédelmi államtitkár tolmácsolja gondolatait. Az ünnepség keretein belül átadják a Katonai Emlékparkért emlékérmet, majd kiállítás nyílik „Együtt- Szövetségben” – NATO szervezetek Magyarországon címmel.

Az Emlékpark 2017-ben is több újdonsággal várja a látogatókat. A kiállítás megnyitója után a résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével, majd megtekinthetik a „Kalandút” Raptor Laser tag (lézerharc) pályát és a Barátság kemencét.

Az Emlékpark programjaira mindenkit szeretettel várnak!

 


Forrás és fotó: Okkfehervar.hu
Szöveg: Fraller Ildikó

Nyomtatás

GyengeMinimálisMegfelelőJóKiváló (Értékelje!)
Loading...

Hírajánló

Hozzászólások

hozzászólás

Szerző: Manager

Share This Post On

RSS Nemzeti Sport Online hírek

RSS OS Országos Sajtószolgálat

 • A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
  Budapest, 2018. május 25., péntek (OS) - Orbán Viktort sem a családok, sem a nők nem érdeklik, csak a hatalom Orbán legalább nyolc éve hangsúlyozza, hogy családbarát kormányzást folytat. Vajon hogyan tette ezt, ha csak most akar rá kidolgozni akció...
 • A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
  Budapest, 2018. május 25., péntek (OS) - Orbán Viktort sem a családok, sem a nők nem érdeklik, csak a hatalom Sok mindent elárul Orbán Viktor demokrácia-felfogásáról az a mondat, amelyet a Kossuth Rádióban mondott ma reggel. Szerinte nem sok ország...

RSS vg.hu – A szerkesztő ajánlja

 • Ismét gyilkolt a kanyaró szomszédunkban
  Romániában újabb öt áldozatot követelt az elmúlt hónapban a kanyaró, a két éve kezdődött járványban pedig eddig már 55 ember halt meg.
 • Villany mindenütt
  Nem vitás, az elektromos hajtás teret nyert a közlekedésben is, de az új, gyorsan terjedő eszközök mindig hordoznak magukban kutatásra-fejlesztésre váró problémákat.

nincs találat